Igår.

Yes igår då var mamma, pappa , jag , Ida och Anna i Fjärås och hämtade Maggie. Och det gick jättebra! Och hon är helt grym som 5åring måste jag bara säga. Hon bara gick på en helt främmande transport utan problem, lixom bara klev på, tycker att det är helt otroligt.  :D Alice hade inte gjort det kan jag säga....! Transportfärden gick också jättebra och vi stannade på några ställen och kollade till henne och hon hade det bra :) här är lite bilder från transporten.





Men sen då när vi kom gick det också jättebra vi släppte henne i en egen hage. och så var dom andra hästarna i hagen på andra sidan vägen. Vi gick ut och gav henne lite morötter också och det gilla hon :D Och shettisarna, Kalle o Juzin som var på andra sidan vägen tyckte att hon var väldigt väldigt intressant!







Och hon betade och var lugn och sen på kvällen då gick jag upp till Ida och var lite med henne. Och så plötsligt ringde mamma till Ida och sa att Maggie hade varit väldigt orolig på kvällen och frågade om vi kanske skulle släppa in Kalle hos henne? Så vi sprang ner och så tog Ida ut Kalle och in i Maggies hage :) Och Kalle började hingsta sig o sparka med frambenen och Maggi skriiiia som ett sto (väldigt högt!) och så sparkade hon och bocka och stegra men hon typ hoppade när hon sparka så hon studsa typ bara. xD Så det gick väldigt bra faktiskt! ;) Men sen efter att dom hade hälsat så blev dom jättebra vänner och nu går dom i samma hage och det går jättebra. :D

Kram Johanna ♥

Kommentarer
Postat av: Tina

Härligt o höra, sen att hon skriker det gör hon verkligen men är aldrig några problem och Fjording är hon ju van vid!

Kram Tina med familj

2011-07-25 @ 10:58:43
URL: http://door-keepers.se
Postat av: olli kusin

hon ser jättefin ut :D

2011-07-25 @ 11:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0