Mina mål med hästarna och ridningen!

Som ni antagligen vet så har jag 2 ponnys, Alice som är en c-ponny, och Maggie May som är en d-ponny (som vi har på foder)

Det går bra med båda hästarna men anledningen till att vi hyr Maggie är för att jag håller på att växa ur lilla Alice, visst de är tråkigt men samtidigt hör de till om man har hästar, man växer ur dom, dom blir gamla, och man MÅSTE tyvärr gå vidare. Jag ska iallafall rida Alice nu fram till sommaren, jobba upp en grundkondition o.s.v och sen till sommaren så är det en "liten" (men väldigt tuff!) tjej som troligtvis ska ha henne över sommaren, och sen får vi se hur det blir, kommer nog bli jättebra :)

Sen har vi då lilla Maggie som är 5 år (fast hon blir 6 år den 10 maj). Som inte är så jättelärd men hon kan ju lite iallafall som vi har jobbat med nu denna hösten och vintern, bland annat: galoppen som går MYCKET bättre nu. Har även jobbat kondition, lite balans och även hoppning. Och de går framåt.! Men just nu har denna tjejen lite vintervila som alla unghästar behöver, då hon bara ska få känna att hon är en häst, och ta in alla nya intryck som vi har gjort i träningen :) sen när jag ska börja rida henne igen då ska vi börja vandra lite i skogen och sen öka träningen mer och mer :) kommer nog bli jättebra.!

Till våren ska jag fortsätta träningarna för Anna Edvardsson, och sen ska vi antagligen boka dressyrträningar för Maria Hagström, som jag ska gå med Maggie då :) sen ska vi se hur vi gör med Ridskolan som jag har tagit ett litet uppehåll ifrån nu men skulle vara kul att börja till våren igen med Maggie och Alice och få den givande träningen för Janne!


/JohannaMårtensson <3


RSS 2.0